Mutari arhive

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”132″ style=”vc_box_outline” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”650×500″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Mutari arhive si biblioteci” font_container=”tag:h2|text_align:left” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]

Societatea noastra este capabila sa mute arhiva sau biblioteca oricarei firme, sau institutii oricat de mare ar fi aceasta. Echipa este instruita si disciplinata special pentru asemenea operatiuni de mare importanta.

De obicei dureaza mai mult decat omutare obisnuita, asta datorita importantei unei astfel de actiuni. Se lucreaza cu atentie si cu multa responsabilitate.
Tinem evidenta tuturor actelor(dosarelor) sau cartilor  care ies din locatia veche si care intra in locatia noua pentru ca Dvs. sa fiti linistit pe intregul parcurs al procesului de mutare.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]