Mutari firme

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”104″ style=”vc_box_outline” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”630×340″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Mutari firme si institutii” font_container=”tag:h2|text_align:left” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]De cele mai multe ori firmele nu isi pot permite luxul de a pierde foarte mult timp, cu procesul de relocare.
Atunci apare necesitatea unei firme specializata in domeniu mutarilor,
care sa lucreze dupa cerintele lor,rapid, cu grija si in siguranta.

-se elibereaza incaperile(camerele) de dulapuri, rollbox-uri si cutii(lucruri personale sau it.), protejate si inpachetate,acestea se aseaza foarte bine in masinile de transport.

-se demonteaza corpurile de mobilier care necesita aceasta operatiune, se protejeaza si se impacheteaza si se incarca in masini.

-se duc scaunele grupate dupa modelul fiecaruia.

-se strang resturile de obiecte si se incarca in masini(ex. flori, cuiere, scrumiere exterioare, covoare, etc.)

-toate articolele supuse mutarii vor fi initial numerotate si specificat pe fiecare in parte pozitia unde trebuie sa ajunga.

-in zilele de dupa mutare, se recupereaza materialele folosite  incercand astfel de a lasa curatenie in urma procesului de mutare

-nu lasam in urma noastra pereti zgariati, parchet distrus sau mobilier deteriorat.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]